Doel

Om jou in Jip-en-Janneke taal uit te leggen waar de oorzaak ligt van jouw moodswings, acné, migraines, buikpijn of het uitblijven van je menstruatie. Om jou tips & tricks te geven waarmee jij er zelf voor kunt zorgen dat jouw lijf weer vóór je gaat werken in plaats van tegen je. Zo loop ook jij straks uit het doolhof van klachten, naar een gelukkige versie van jezelf!

Werkwijze

Klachten kunnen zich fysiek manifesteren, zoals uitblijvende menstruaties of pijnklachten, echter liggen de oorzaken vaak ook voor een deel in het mentale of emotionele stuk. Een gebrek aan energie kan ontstaan door een slechte darmflora, maar tegelijkertijd kan er in jouw leefstijl ook een energielek zitten door bijvoorbeeld stress in de privésfeer of op het werk.

Om jouw doel te bereiken werken we tijdens het coaching traject dus op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Met mijn orthomoleculaire kennis spoor ik samen met jou de oorzaken op van jouw disbalans. Hierbij maak ik gebruik van verschillende vormen van diagnostiek, onder andere met gerichte vragenlijsten en bloedonderzoeken.

‘Middels nieuweeet-en leefstijlgewoontes werk jij jezelf uit het doolhof en voel jij je al snel weer fit & energiek Welke transformatie er ook voor jou in het verschiet ligt, het begint bij investeren in jezelf!

How to get you out of the maze?

STAP 1
ONLINE AFSPRAAK PLANNEN

Via mijn online agenda kun je een afspraak plannen. Na het inplannen van een afspraak ontvang je een bevestiging met de afgesproken tijd en datum. In deze e-mail staan tevens twee linkjes naar mijn intakeformulieren.

Eén met vragen over jouw algemene gezondheid, medische geschiedenis, hormonale balans, etc.

Eén met vragen over jouw voeding- en leefstijl gewoontes.

Op basis van deze twee intakeformulieren kan ik alvorens onze kennismaking al een beeld krijgen van jouw huidige leefstijl en welke verbeteringen er voor jou mogelijk zijn.

STAP 2
FORMULIEREN INVULLEN

De formulieren ontvang ik graag uiterlijk 48 uur voor het consult.

Houd er rekening mee dat het invullen hiervan ongeveer 1,5 uur in beslag neemt.

Tweede consult

Het vervolg gesprek duurt gemiddeld 45 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw voortgang, ervaringen en eventuele diagnostische uitslagen. We passen het voeding- en suppletieplan aan waar nodig en brengen in kaart waar in het doolhof jij je nu bevindt. Je krijgt nieuwe to-do’s en motivatie mee om de volgende stappen te zetten. Na afloop zet ik alle informatie voor jou op de mail, zodat je het later nog eens rustig terug kunt lezen.

STAP 3
INTAKE GESPREK

Het eerste consult duurt gemiddeld 60 minuten. Tijdens het eerste consult bespreken we jouw intake formulieren, analyseren wij jouw huidige voedingspatroon en leefstijlgewoontes.

We formuleren jouw doel en maken dit visueel. We brengen in kaart wat jouw ideale route is naar een happy you en welke stappen hiervoor als eerste gezet kunnen worden. Optioneel maken we gebruik van een EMB-bloedtest of overige diagnostiek.

We bespreken welke veranderingen jij alvast kunt aanbrengen in jouw eet- en leefstijlgewoontes en krijg je van mij een suppletie advies op maat.

Naar aanleiding van het consult krijg je het complete advies per mail toe gestuurd zodat jij meteen aan de slag kunt!