mijn verhaal

Ik weet hoe het is om met insuline resistentie, PCOS en fibromyalgie klachten rond te lopen en maar van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Het is niet altijd even makkelijk om zelfstandig uit het doolhof van klachten te komen.

Als Orthomoleculair coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hormoon- en darmklachten begeleid ik vrouwen uit dit doolhof naar de beste versie van zichzelf!

Nice to meet you

Hoi, mijn naam is Anneliese Silvis.

Ik ben een echte levensgenieter, al zeg ik het zelf.

Zo ben ik dol op reizen, lange boswandelingen, dieren, spelletjes (mits ik win), goed eten en vrouwen motiveren om meer uit hun lijf en leven te halen. Dat laatste is een passie waar ik niet altijd bewust van ben geweest.

Wel was ik altijd bezig met groei, zo had ik een grote honger naar een betere versie van mijzelf. Altijd maar nieuwsgierig naar hoe ik bepaalde zaken kon optimaliseren. Zoals een mooiere woning, een leukere baan, hoeveel meer ik kon doen in dezelfde tijd, hoe ik mijn financiën beter kon inrichten, nog meer studeren, etc. Op zich een goede eigenschap, een gedreven persoonlijkheid, alleen het verbeteren van mijn gezondheid had nog geen primaire plek gekregen in mijn leven. “Dit kan wel wachten”, was vaak mijn gedachte.

Ik negeerde de signalen van mijn lijf zoals migraine, moodswings, uitblijvende menstruatie en gewrichtsklachten. Zoals je kunt begrijpen gaf dit niet het gewenste resultaat. Sterker nog, het beperkte mij in het behalen van mijn doelstellingen om meer geluk uit mijn leven te halen.

Op het moment dat ik bewust werd van het feit dat je mindset en voeding, met name gericht op de darmen, zo’n grote rol speelt binnen je gezondheid, ben ik mijzelf hier verder in gaan verdiepen. Ik begon mijn gedreven karakter in te zetten voor mijn eigen gezondheid. Zo heb ik na vele studies, webinars en ontelbaar veel boeken een weg weten te vinden uit het doolhof van klachten.

Deze weg heeft er voor gezorgd dat mijn leven 180 graden de positieve richting op is gedraaid. Van de vele klachten, naar een gelukkige vrouw met grip op haar eigen gezondheid.

Mijn doel is om ook jou weer te laten stralen. Jou uit het doolhof te begeleiden naar een gezond en energiek lijf. Ik leer jou hoe je met de juiste voeding en mindset weer grip kunt krijgen op je eigen geluk.

Ik wijs  jou de weg, jij zet de stappen

HAPPY GUT, HAPPY YOU

Dagelijks inspireer en motiveer ik vrouwen naar een gezonde voeding en leefstijl. Met de juiste kennis en aandacht kan ook jij van je klachten afkomen en je weer topfit voelen! Als je darmen gelukkig zijn, wordt jij dat ook !

Mijn eigen gezondheidspuzzel was een enorme uitdaging en deze was ook niet in 1 dag opgelost, maar het gaf mij wel enorm veel voldoening om te zien dat elke kleine stap weer een nieuwe balans bracht in mijn lijf.

Om deze reden ben ik mijzelf gaan omscholen tot gediplomeerd Orthomoleculair Voeding-en Lifestylecoach.

Met mijn praktijk en platform GUT YA hoop ik nog veel meer vrouwen te bereiken en te mogen begeleiden naar een gelukkige versie van zichzelf!

Wat klanten over mij zeggen

Al jaren lang had ik met enige regelmaat last van aura migraine. Na een aantal gerichte vragen heeft Anneliese voor mij een plan van aanpak opgesteld aangevuld met supplementen. Binnen 1 week merkte ik al verschil in mijn klachten en bleef de migraine weg. Door haar advies te volgen voel ik meer rust in mijn lijf en ben ik inmiddels al maanden migraine vrij!

Lydia 

WE GUT YA EXTRA

Wil jij wat dieper ingaan op jouw gezondheidsvragen? Loop je al een tijd rond met jouw klachten en wil graag onderzoeken waar in je lichaam de verstoringen zitten?

Of heb je altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je een tekort aan vitamine en mineralen hebt?

Met dit pakket neem je echt jouw gezondheid onder de loep

WE GUT YA OUT OF THE MAZE

Ben jij er klaar mee om elke dag moe uit je bed te komen, de (buik)klachten en moodswings? Ben jij klaar om het roer om te gooien en jezelf in 3 maanden een nieuwe gezonde leefstijl aan te meten met meer energie?

Wellicht is het intensieve ‘Out of the maze’ coaching traject dan iets voor jou!

WE GUT YA BASICS

Lukt het jou al aardig om zelf je leefstijl aan te passen of heb je vooral veel vragen en wil je kijken of jouw huidige voeding en leefpatroon past bij jouw gezondheid?

Kies dan voor dit uitgebreide intake consult waarbij je tips en tricks krijgt op het gebied van jouw fysieke en mentale gezondheid, zodat jij direct met je gezondheidsvragen aan de slag kunt gaan

Hiermee zet jij de eerste stap naar een Happy You !