Over GUT YA

GUT YA is hét gezondheidsplatform dat mensen informeert en inspireert om het beste uit hun lijf en leven te halen. Ons platform geeft je inzicht in de oorzaak van mogelijk ook jouw gezondheidsklachten. Daarnaast helpt het jou met de juiste informatie en tools op weg naar een happy you. Hier vind je geen moeilijke vaktermen of lastige recepten. Wel krijg je dagelijks:

  • Heldere antwoorden op jouw vragen omtrent gezondheid
  • Motivatie voor de juiste mindset om jouw doelen te behalen
  • Praktische tips over voeding & lifestyle
  • Lekkere, simpele en vooral gezonde recepten

ONZE MISSIE

Hoe is het met jouw energieniveau? Hoeveel dagen van de maand zit jij lekker in je vel? Stap jij met plezier je bed uit?

De weg naar het doel om lekker in je vel te zitten, een happy you, is vaak een doolhof waar velen in verdwalen. Ook niet heel gek in de huidige markt. Zo is er een wirwar van aanbieders, veel tegenstrijdige informatie en onbegrijpelijke vaktermen bemoeilijken het maken van de juiste keuzes. Hierdoor val je al snel weer terug in oude (slechte) gewoontes of verkiest men toch maar de korte route: symptoombestrijding.

Het ontbreekt vaak simpelweg aan de juiste informatie om wel de kern van het probleem aan te pakken.

Het is daarom de missie van GUT YA om zoveel mogelijk mensen uit dit doolhof te helpen door jouw Health-IQ te vergroten, zodat ook jij grip krijgt over jouw eigen gezondheid!

Resultaat: De beste versie van jezelf!

 

WE GUT YA !

Of je nu een oplossing zoekt voor terugkomende migraines, darmklachten, huidproblemen of hormonale perikelen; aan de basis van een optimale gezondheid staan de darmen altijd centraal. Om deze reden is ook het woord ‘GUT’ in onze naam verwerkt. Alles wat je eet wordt in deze grote fabriek verwerkt en zorgt er voor dat de beschikbare voedingsstoffen worden opgenomen in je lichaam.

Je darmen zijn zóveel meer dan een veredelde voedselfabriek, dat ze ook wel onze tweede hersenen worden genoemd. In ons blog ‘Onze darmen, ons tweede brein vertellen wij hier meer over.

Net zoals in elke fabriek, wanneer er één onderdeel van de machine stuk is, gaat de hele productie mis. Het onderhouden van je darmen is daarom ontzettend belangrijk voor jouw gezondheid. Gek genoeg brengen we vaker onze auto weg voor een APK, dan dat we aandacht besteden voor een APK aan onze darmen.

GUT YA helpt jou preventief om klachten te voorkomen of bestaande klachten op te lossen. Elke stap in het optimaliseren van je darmen, is een stap dichterbij de beste versie van jezelf!

In dit doolhof is GUT YA jouw kompas naar een Happy You!

 

 

 

Ben jij ook klaar met het hebben van een opgeblazen buik, huidklachten, uitblijvende menstruaties, terugkerende migraines en/of moodswings? Wil je weer grip krijgen op je eigen gezondheid? Volg dan ons platform op Instagram of plan een consult via de online agenda.