Supplementen

Als orthomoleculair voedingscoach ben ik opgeleid, om naast voeding en leefstijl, ook advies te geven over supplementen. Hierbij vind ik het belangrijk dat wanneer er wordt gekozen om supplementen te gaan gebruiken, de voorkeur uit zou moeten gaan naar kwalitatief goed ontwikkelde supplementen.

Het aanbod van supplementen is net als reguliere medicatie echt enorm. Dit maakt het voor een gemiddelde consument niet makkelijk om de juiste keuzes te maken. Want ook bij supplementen is het helaas zo dat er vaak wordt gekozen voor goedkope synthetische bestanddelen of onvoordelige vulstoffen.

Deze worden minder goed worden opgenomen, waardoor ze dus minder effectief zijn of soms zelf schadelijk voor ons lichaam. Ik ben zelfs suiker op de ingrediëntenlijst tegen gekomen. Niet iets wat je verwacht wanneer je een gezonde keuze denkt te maken.

GUT YA PROOF SUPPLETIE

Het kiezen van de juiste supplementen is voor velen een uitdaging in deze verzadigde markt. Gelukkig zijn er ook een heleboel merken die wel kwalitatief goede producten ontwikkelen. Hoogwaardige supplementen bevatten geen stoffen zoals conserveermiddelen, allergenen en synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Hieronder een aantal aanbevelingen van supplementen merken waar ik graag mee werk.

  • Vitakruid
  • Vitals
  • RP Supplements
  • Mattisson Healthstyle
  • Energetica Natura
  • Biotics Research

Zij ontwikkelen hun supplementen op basis van de meest actuele wetenschappelijke onderzoeken. Sommige producten van merken als RP Supplements en Mattisson Healthstyle zijn direct te koop via onze shop, zie button rechts bovenin. Staat het merk er niet tussen, dan kun je ook altijd gebruik maken van onze kortingen bij Vitals, Vitakruid en Energetica Natura

WE GUT YA A DISCOUNT

Dit moet je weten:
1. Wanneer je twijfelt over de combinatie van jouw medicatie samen met supplementen, neem dan altijd contact op met je behandelend arts.
2. Vanwege een wet omtrent supplementen, mag ik online geen medische claims maken.

Met de code wegutya15 krijg je op www.vitals.com 15% korting op je bestelling.
Met de code #wegutya10 krijg je op www.vitakruid.nl 10% korting op je bestelling.
Met de code W0221603 krijg je op www.energeticanatura.com 10% korting op je bestelling.

Deze linkjes op de supplementen pagina zijn affiliatie, dit betekent dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product koopt via mijn link.

De eenmalige kortingscode die je ontvangt bij het inschrijven van de nieuwsbrief van Vitals kun je niet combineren met deze kortingscode.