Aanbod & tarieven

IJzersterke darmen, een regelmatige cyclus en een gezond energiehuishouden. Ik spreek uit ervaring dat je dit met de juiste voeding en begeleiding echt kunt bereiken. Je hebt veel meer invloed op je eigen gezondheid, hormonen en energieniveau dan je nu misschien denkt.

Ben jij nu regelmatig vermoeid en futloos? Wil jij dolgraag van je darm -of hormoonklachten af, maar weet je niet hoe? Graag begeleid ik ook jou, door middel van mijn consulten of coaching traject, uit het doolhof naar een happy you!

HEB JIJ LAST VAN ?

Samen gaan we hiermee aan de slag om jouw leefstijl te optimaliseren, waarmee we jouw gezondheid en energieniveau boosten, zodat ook jij de beste versie van jezelf creëert!

WE GUT YA EXTRA

€ 310,- twee consulten (incl. EMB bloedtest)

Bestaat uit :

Meest Gekozen

WE GUT YA OUT OF THE MAZE

Totaal traject € 957,–

Dit intensieve coaching traject van minimaal 3 maanden is een echte investering in jouw eigen gezondheid!

In dit traject doorloop je de 10 fases van het GUT YA GROWTH model welke jou in kleine stapjes uit het doolhof begeleid naar jouw doel. Tijdens dit proces krijg je inzage in jouw klachten, geef jij jouw lichaam een boost energie en leer je  op een interactieve wijze nieuwe leefstijlgewoontes.

Zo kun jij ook straks zonder intensieve begeleiding grip hebt op je eigen gezondheid.

We meten jouw huidige tekorten, we werken samen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau om uiteindelijk het gewenste resultaat te behalen: een happy you!

wat krijg je

WE GUT YA BASICS

Totaal pakket 125,-

Bestaat uit :

Wil je een vervolg sessie plannen of hierna alsnog een volledig traject volgen?

Dat kan!

Na 3 maanden…

Dat wil jij toch ook?

Dromen voor de toekomst

Het is mijn droom en missie om zo veel mogelijk vrouwen uit het doolhof te helpen. Om te laten zien dat kleine aanpassingen in je leefstijl al snel leiden naar gezondheid en geluk. 

Ik schep helderheid in de wirwar van beschikbare informatie en leer jou welke voedings-en leefstijlgewoontes wel voor je werken en welke je beter kunt afleren.

Mijn focuspunten zijn hierbij voeding voor ijzersterke darmen, beweging, bioritme en mindset.